Barut mazbatasını aldı
Mersin Sondakika

Barut mazbatasını aldı

Mersinli eğitimci ve siyasetin renkli yüzü Cem Barut, Mezitli Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi olarak seçildi ve mazbatasını aldı.
Bu haber 2024-04-07 13:45:39 eklenmiş

 

Barut mazbatasını aldı

 

Mersinli eğitimci ve siyasetin renkli yüzü Cem Barut, Mezitli Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi  Meclis üyesi olarak seçildi ve mazbatasını aldı.

 

GÜNAYDIN MERSİN

 

Mersin Yıldız Okulları Kurucu Müdürü olarak eğitimde yakaladığı başarıyı şimdi de siyasette yakalamaya çalışan CHP’li meclis üyesi Cem Barut, Mezitli’nin çehresini değiştirmek için kolları sıvadı.

CHP Mezitli İlçe yöneticileri arasında yer alan ve eğitimden sorumlu olan Cem Barut, meclis üyeliği seçimlerinde aldığı yüksek oyu, 2024 Yerel seçimlerinde de alarak, hem Mezitli Belediyesi ve hemde Mersin Büyükşehir Belediyesi meclis üyesi oldu.

CHP Mezitli İlçede eğitimden sorumlu başkan yardımcısı olarak görev yapan Cem Barut, Mersin eğitim camiasındaki başarısını, kent yönetiminde de sürdürmek için görev yapacak.

Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer ile birlikte İl Seçim Kurulundan mazbatasını alan Cem Barut, 5 yıl boyunca mecliste yer alacak.

Barut, “Bugün benim için mutlu bir gün. 5 yıl boyunca Mersinlilere ve Mezitlilere hizmet vereceğim. Vahap ve Ahmet Başkanımla birlikte Mersin’in gelişimi için hizmet edeceğim. Beni buna layık gören tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.


ETİKETLER :
Diğer YEREL haberleri
Copyright © 2024 Günaydın Mersin Gazetesi Tüm hakları saklıdır.
pendik evden eve nakliyatkartal evden eve nakliyattuzla evden eve nakliyatevden eve nakliyat
Gazetemiz MEİGDER Üyesidir
Meigder